WELKOM

M. Hogeling Installatietechniek  is een installatiebedrijf in Steenwijkerwold, en veel werkzaam in de regio (Steenwijkerland, Meppel, West-Stellingwerf)

Stroom,licht, gas en water, het is tegenwoordig allemaal heel gewoon en vanzelfsprekend.

Er komt stroom uit het stopcontact, water uit de kraan en de verwarming houd alles warm. Zelden denkt iemand hier over na, maar hoe werkt dit allemaal? En wat als het eens niet meer werkt? Of wat als er iets vernieuwd of veranderd moet worden?

M. Hogeling Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. Voor al het installatiewerk in en om het huis of uw bedrijf kunt u bij ons terecht. 

Van vloer (verwarming) tot plafond (spots), van onder de vloer (riolering) tot op het dak (zonnepanelen)!

Ook voor reparatie of vervanging van u cv-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. Ook kunnen wij complete domoticasystemen installeren en ook beveiligingsystemen zijn bij ons in goede handen.
Naast installatiewerk kunt u ook voor dienstverlening bij ons terecht. Dit houd in dat wij ook voor andere bedrijven klaar staan om te ondersteunen.

Wij zijn gevestigd in Steenwijkerwold en werken veel in de regio

Steenwijkerland, Meppel, West-Stellingwerf
o.a. in de regio  Oldemarkt, Giethoorn, Willemsoord, Paasloo, de Blesse, Blesdijke, Steggerda, Tuk, Steenwijk, Zuidveen, Wanneperveen, Vledder, Meppel, Wolvega, etc.